Pokrol saka Prancis online!


Tahanan administratif


Sampeyan bisa enggo bareng kawruh dening ngapikake iku miturut rekomendasi sing cocog proyèk Ing Prancis, duwe kakuwasan saka tahanan administratif kaya ditahan saka customs (withholding khusus) Selaras karo hukum punika menthekake dening administratif supayaTahanan administratif ngidini kanggo njaga ing ana panggonan, asing sing wis subyek saka expulsion kaputusan, nunggu kang dipeksa aman.