Verkaufs — und Lieferbedingungen — Kepala Anyar

Istilah iki saka advertisement lan pangiriman sing bener kanggo kabeh kontrak (tumbas, pangiriman barang, lan sapiturute) rampung dening Schwob S. A. Burgdorf. Kontrak derogating saka pranata iki rampung ing babak saka kontrak individu sing dianggep bener liwat istilah iki saka advertisement lan pangiriman iki ora cilik saka syarat-syarat lan kahanan saka bisnis, layang utawa advertisement saka partner shopping Schwob S. A. kontrak Wae bisa kosokwangsul karo syarat lan kondisi saka advertisement lan pangiriman bakal ngginakaken ing nulis. Informasi sing ana ing prospectus, nawakake, katalog, lan sapiturute, sing adhedhasar specifications bener ing wektu preparation saka document iki. Subyek kanggo owah-owahan nganti