Support kanggo diwasa anak: kahanan



Hak kanggo pembayaran saka pangopènan ora mandek kanggo mayoritas saka anak. Anak diwasa ora bisa nyedhiyani kanggo kabutuhan dhewe uga terus kanggo nampa pangopènan. Alimony iku istilah kanggo kasenengan saka pangopènan kewajiban. Pangopènan tansah punika tugas sing njiret anggota saka kulawarga padha, lan kang menehi sing anggota kulawarga padha kudu ngluwari saben liyane nalika salah siji saka wong-wong mau ing perlu. Utama anak ing perlu mulane bisa nampa pangopènan, kayata anak suntingan.

Nanging yen tuwane ora duwe sarana kanggo ngluwari anak, pensiun uga bakal mbayar dening grandparent utawa anggota kulawarga sing nduweni kemampuan kanggo mbayar alimony. Kabutuhan saka anak kudu peduli kanggo dening wong tuwane nganti anak nemu financial sawijining otonomi. Iki ora umur sing counts, utawa status anak (mahasiswa contone) nanging financial kahanan saka anak. Diwasa anak, apa padha manggon utawa ora malah ing salah siji saka tuwane, bisa takon kanggo alimony kanggo wong tuwané. Panyuwunan iki, ono dening anak piyambak utawa dening tiyang sepah sing hosting iku, kudu digawe kanggo hakim kanggo urusan kulawarga. Anak kudu nerangake kanggo ngadili sing iku ora bisa kanggo ketemu karo kabutuhan dhasar, lan mulane ing perlu pangopènan. Anak (utawa kang utawa dheweke tiyang sepah wis mbuktekaken bilih piyambakipun punika ing perlu. Hakim bakal nemtokake jumlah alimony, njupuk menyang akun loro kabutuhan saka anak lan tuwane. Iku penting kanggo ngerti sing ing sawetara kasus, pangadilan divorce utawa legal misahake nemtokaken nganti nalika anak support kudu mbayar. Contone: nganti anak earns MINIMAL blanja, utawa setengah legal upah MINIMUM. Yen salah siji saka tuwane ora ana maneh pengin kanggo mbayar dhukungan anak kanggo dheweke diwasa anak, iku kudu mbuktekaken sing anak wis bisa kanggo care kanggo awake dhewe kang kabutuhan dhasar. Yen diwasa anak wiwit karya lan kanthi mangkono nemu financial sawijining otonomi, iku ora bisa kanggo mungkasi dumadakan ing pembayaran anak support. Iku perlu kanggo nggawe janjian sadurunge kulawarga hakim pengadilan sing, yen kahanan iki sing ketemu, uga siksa pembayaran pensiun. Diwasa anak bisa njaluk sing anak support bakal langsung mbayar, contone, nalika piyambakipun urip independen, njaba ngarep kulawarga.»Tiyang sepah sing nompo tanggung jawab utama saka anak diwasa sing ora bisa ketemu awake dhewe perlu uga takon liyane tiyang sepah kanggo mbayar kontribusi kanggo dheweke pangopènan lan pendhidhikan. Hakim bisa netepake utawa tuwane bisa setuju sing kontribusi iki bisa mbayar ing wutuh utawa sebagean ing tangan saka anak.»Supaya anak bisa njaluk sing pensiun bakal mbayar langsung («tangan»), tiyang sepah sing nganti saiki nampa dhukungan ing sawijining panggonan kudu sarujuk. Ing acara saka konflik antarane anak lan tiyang sepah panampa saka pensiun, iku nganti hakim kanggo urusan kulawarga kanggo dumunung. Yen hakim ketemu sing tiyang sepah ora ana maneh wis ditahan saka anak, iku bakal supaya sing alimony bisa mbayar langsung kanggo anak. Kajaba yen salah siji saka tuwane nduduhake kanggo hakim sing anak ora saged ngatur dhewe budget. Aplikasi langsung pembayaran anak support kanggo diwasa anak uga dijaluk dening wong tuwane, kasedhiya yen diwasa anak kanggo salah siji setuju ing asas. Anak diwasa sing wis musna poto-nggondheli wis ora ana alesan kanggo nampa pangopènan. Tiyang sepah sing kebayar anak support bisa aplikasi kanggo hakim kanggo urusan kulawarga kanggo njaluk sing anak support ceases kanggo mbayar, karo persetujuan utawa ora anak. Diwasa anak, kepengin kanggo terus kanggo nampa pensiun, bakal duwe kanggo mbuktekaken pasuryan hakim sing sawijining sumber daya dhewe ora ngidini wong kanggo ketemu karo kabutuhan dhasar (amarga kang boten cecek gaji utawa tutugan saka sinau, contone). Iku hakim sing bakal kudu kanggo mutusaké apa utawa ora kanggo mbusak support. Minangka aturan umum, pengadilan pracaya sing anak kang utama learning kontrak mbayar utawa mbayar ing upah MINIMUM maneh wis alesan kanggo entuk manfaat saka support.

Jurifiable saka lan dipercaya saran legal lan langsung

Golek pengacara ing takeran, mbandhingaké kutipan