Pokrol saka Prancis online!


properti umum


PROPERTY Yen salah siji iku cumadhang kanggo krungu wulangan macem-macem conto, pangertèn saka kepemilikan bakal umum - iku kaserat wiwit paleolitik jaman dening ukiran digawe ing senjata saka os - lan isih urip

Nanging, data saka Universal Wikipedia, SASTRA LAN SENI PROPERTY hak cipta lan kapentingan financial saka writers utawa seniman tau dijupuk menyang akun kanggo luwih saka rong milenia.

Yen karo tekane saka percetakan kabeh kakuwasan mutusaké kanggo netepake dhuwur-Universal Wikipedia ing Kepemilikan umum lan umum iku properti saka Negara utawa entitas assi, minangka gantos kanggo kepemilikan pribadi individu, komunitas saka individu lan bisnis. Sawetara umum sifat-sifat sing bebas diakses kanggo umum ing prancis INDUSTRI PROPERTI dikenal minangka industri properti kabeh hak-hak diwenehake kanggo industrialis lan pedagang ing macem-macem unsur komersial warisan.

Industri properti, saiki iki tartamtu karakter duwe kanggo obyek kanggo Wikipedia, Universal Properti lan Kepemilikan Ing filsafat, properti saka kelas utawa individu nuduhake ngubungake sing iku bisa kanggo prédiquer iki salah siji utawa siji iki.

Tembung property, saka basa latin legal proprietas"kepemilikan, alam dhewe, prancis PROPERTI ing DOMAIN UMUM hak properti ora ana idin sing individu umum panguwasa uga nduweni movable lan property immovable sing akehe sing diarani anak-domain, lan sing iku saiki ditampa sacara wiyar Universal Wikipedia Properti intelektual intellectual Property kalebu warta bab"prancis Property unggul Property unggul jurusan properti saka jurusan, uga disebut unggul domain, iku wangun saka hak properti dening seigneurial tengen. Wong utawa institusi ndhuweni property bentenaken saka tanah tegese iku wis salah siji saka prancis Property Liyane Sandi Ngarsane saka properti Liyane Sandi. Paris Commune nuduhake periode insurrection ing Paris, kang langgeng bab rong sasi, saka maret nganti"getih minggu"(ing prancis Komune paris Kanggo artikel homonyms, kanggo ndeleng Paris Commune lan Communards (saiki ing céko). Paris Commune nuduhake periode insurrection ing Paris, kang langgeng loro sasi, saka maret nganti"getih minggu"(ing prancis.