Presentation saka tenan hukum ing Paris lan Lyon — Pokrol Tenan



Didegaké ing taun dening Vanessa, Tenan saka Pokrol tenan hukum dumunung ing Paris lan Lyon, lan specialized in Hukum Properti Intelektual

Tenan penasehat Ukum wis ajeg ing ranking paling hukum perusahaan specialized ing Properti Intelektual — perdagangan Tandha, Designs lan Model

Majalah saka keputusane Produsen Strategi Finance Hukum,»iki uga bubar ditingkat tenan ing sawijining topik»Kuwat Diri». Kabeh tim saka Pokrol Tenan diprecaya ing kabeh wilayah saka properti intelektual lan ing tartamtu: Pitulungan lan dewan ing framework saka pangayoman saka hak-hak pihak sing nduweni saka khusu pratandha (merek dagang, jeneng domain, perusahaan jeneng, komersial jeneng, signage). Kita padha uga: Rembagan lan panyusunan saka kontrak saka assignment, lisensi, coexistence saka merek dagang, jeneng domain lan liyane khusu pratandha. Perwakilan ing framework saka: musuh tindakan sadurunge merek dagang kantor tata cara alternatif peraturan hubungane kanggo jeneng domain, jinis-UDRP pengadilan sadurunge national pengadilan lan masyarakat ing lapangan merek dagang, jeneng domain lan liyane khusu pratandha. Perwakilan ing framework saka pengadilan ing lapangan commerce elektronik lan hukuman ing Internet, kalebu: Perwakilan ing tindakan ngarahke ing nolak kabeh jinis pelanggaran (privasi, gambar hak, fitnah, denigration), kalebu liwat tata cara darurat ing ringkesan tindakan, ing kabeh media (internet, jaringan sosial lan blog ditulis penet, audiovisual). Validasi saka iklan kampanye lan aktivitas promosi (siri, lotteries) ing cahya saka prancis aturan lan eropah (kalebu ing bab apa langsung utawa ora langsung woro-woro kanggo omben-omben, rokok, utawa) lan ditrapake profesional aturan (ARPP, etc).

Pitulungan ing panyiapan saka usaha, kontrak sponsor karo kapribaden, lan ing tumitah lan eksploitasi informasi kampanye utawa promosi

Pitulungan lan perwakilan ing kabeh pengadilan sing ana hubungane kanggo sektor iki saka kegiatan (promosi nggunakake gambar saka pihak katelu, utawa merek dagang, sing ngakali laku perdagangan, mblusukake iklan, komparatif iklan, lan sapiturute). Pokrol saka tim sing melu loro ing tingkat papan sing pengadilan lan tetep informed pembangunan paling anyar saka kasus hukum ing nasional, masyarakat lan internasional, uga minangka legislative pembangunan. Banget mbukak ing internasional, Tenan kang Pokrol iku anggota saka INTA, salah siji saka sing paling penting organisasi profesional ing lapangan saka intellectual property