Pokrol ing garis saka Aveyron — Rodez — Millau — situs officiel



Rakulino kanggo teknologi anyar lagi kabeh disambungake menyang Jaringan Pribadi Virtual saka Pokrol (RPVA), intranet sistem saéngga wong-wong mau kanggo proses ing wektu nyata, tindakan sadurunge Pengadilan de grande kayata, Rodez utawa Pengadilan saka mréntahaké saka Kutha. Padha nyedhiyani layanan ngawasi, lan permanen pidana h h lan dina saben taun ing kabeh wilayah saka departemen Aveyron. Sampeyan bisa kontak darurat pengacara kanggo njupuk janjian saka pengacara yen sumber daya ngijini sampeyan kanggo entuk manfaat saka sepindah legal. Ya. Ing departemen Dewan kanggo akses menyang hukum (CDAD) lan pokrol saka garis saka Aveyron wis nyiyapake kantor-kantor.

Kanggo tetep informed(e) ing wektu nyata ing garis Aveyron lan, ing tartamtu, saiki perturbations digandhengake karo gerakan protest marang konsep hukum ing program kanggo kaadilan (PJPJ) tindakake sampeyan ing jaringan sosial. es pokrol saka garis saka Aveyron, banget ditempelake menyang institusi hakim, ono kanggo prastawa departemen konsep amandemen. Ing ngisor iki riko, enem saka April ing pengadilan Rodez, Nicole Belloubet, penjaga saka Asu laut, mentri kehakiman, wis dikonfirmasi sing investigating hakim bakal maintained ing Rodez. Pokrol saka garis saka Aveyron ing njupuk cathetan, nanging tetep waspada lan dilakoake marang pranata liyane saka PJPJ