Pokrol saka Prancis online!


Pengacara spousal dhukungan: golek


Pitakonan saka pangopènan subyek saka akeh musuhan

Iku kira-kira sing liwat patang puluh saka alimony wis ora mbayar ing lengkapPengacara ing kulawarga hukum bisa ngewangi loro utang lan melasi kanggo njaluk hak. Punika kabeh sing perlu kanggo ngerti bab pokrol lan anak support.

Alimony, minangka aturan umum, iku jumlah dhuwit mbayar dening tiyang sepah sing ora duwe ditahan saka anak.

Iku ngijini tiyang sepah sing ora duwe ditahan saka anak kanggo kontribusi kanggo pangopènan lan pendidikan anak, ing dhuwur saka sawijining sumber daya lan kabutuhan anak.

Paling wektu, mbenakake saka anak support dening hakim kanggo urusan kulawarga dianakaké ing wusana saka divorce utawa misahake saka tuwane.

Iki bakal dadi pengacara divorce utawa misahake sing bakal alamat pitakonan kadhangkala confrontational alimony. Nanging ana, kanggo spousal support, kahanan njaba saka tindakan divorce lan misahake, kang mbutuhake panggunaan saka pengacara.

Iki apa kita lagi arep katon ing saiki.

Kanggo informasi luwih lengkap ing pangopènan, sawijining peran, sawijining kahanan lan syarat-syarat lan kahanan, maca file"support kanggo sing". Biasane, tuwane manggon bebarengan, njaga lan ngajari anak-anake ing umum, ing perkawinan ngarep. Pangopènan, mulane, wis ora panggonan kanggo dadi nalika tuwane manggon ing gendheng padha karo anak-anake. Pitakonan saka anak support mengkene nalika tuwane mungkasi urip bebarengan.

Kanggo jinis iki prosedur, nggunakake pengacara prentah

Ana telung kahanan sing bisa mimpin kanggo pecah saka urip ing umum saka tuwane: - misahake saka kasunyatan (bisa hubungané kanggo tuwane ing uni, cohabiting, nikah, ing sipil kemitraan, punapa mawon) - legal misahake (kanggo nikah tuwane sing wis mandegake urip bebarengan nanging isih nikah - divorce (kanggo pasangan bojo sing wis mutusaké kanggo break marriage lan ora kanggo nuduhake urip).

Ing kasus page (de facto misahake), ana proses hukum sing paukuman iki nerbitake saka urip umum. Ing cilik saka disagreement bab anak, tiyang sepah sing wishes kanggo njupuk pangopènan saka liyane tiyang sepah bakal duwe kanggo aplikasi kanggo hakim kanggo urusan kulawarga. Ing kaloro lan katelu kasus (misahake lan divorce), pitakonan saka pangopènan mengkene ing wektu ing proses saka misahake utawa divorce. Pengacara sing bakal nangani jeksa agung bisa ngetokake saka pangopènan bakal pengacara divorce utawa misahake. Salah siji saka loro tuwane kepengin owah-owahan ing jumlah alimony (ing tartamtu amarga owah-owahan saka status saka salah siji saka tuwane). Tiyang sepah sing kebayar anak support kepengin kanggo mbenakake utawa mbusak support. Ing kabeh kahanan iki, nggunakake pengacara prentah. Iku mung wong sing bisa ngetik kulawarga hakim pengadilan. Nyadari ing tartamtu ing artikel sipil Kode, penggugat kang pengacara bakal ngupaya kanggo njupuk saka hakim kanggo pembayaran utawa nambah saka spousal support.

Pengacara bakal bisa kanggo defend kapentingan saka tiyang sepah pelamar.

Alimony wis nyetel dening hakim miturut"fakultas-contributory"tuwane.

Concretely, jumlah saka anak support gumantung ing bagean ing tingkat income wong-wong sing kudu mbayar (diarani minangka"utang"). Utang uga ing sembarang wektu takon pengacara lan pindhah menyang pengadilan kulawarga yen kang financial kahanan elek. Ing alimony bisa diubah yen duwe utang kang sumber daya sing ngasor (utawa yen sumber daya saka salah siji sing slamet pensiun nambah). Utang bisa uga takon hakim, liwat pengacara, pembatalan saka alimony. Pengacara saka salah siji sing kudu mbayar alimony bisa uga ngalangi ing acara saka non-pembayaran kanggo defend kang klien sadurunge hakim. Ing kabeh tindakan sadurunge kulawarga hakim pengadilan, misi saka penasehate kanggo"utang"iku kanggo nglindhungi kapentingan saka klien. Sampeyan ora ana maneh nampa anak support. Sampeyan ora bakal nampa sing bagean Sampeyan arep kanggo nambah jumlah alimony ing. Utawa, kosok baline, sampeyan bisa uga ora bisa kanggo mbayar pangopènan lan kaya kanggo ngurangi utawa malah mbusak iku.

Yen sampeyan ana ing sembarang kasus iki, sampeyan kudu nggawe janjian karo pengacara ing kulawarga hukum.

Pengacara bakal review cilik lan nyiapake nimbali. Cilik banjur bakal digawa sadurunge hakim kanggo urusan kulawarga.

Iku penting banget sing cetha bisa nerangake kahanan, kalebu kahanan financial.

Nyiapake statement saka bukti, ing supaya ora lali apa-apa ing pasuryan saka pengacara. Nulis mudhun kabeh pitakonan panjenengan ing sheet saka kertas.

Iku penting banget, pungkasanipun, yen sampeyan njaluk kabeh dokumen perlu ing framework saka pangopènan, lan, ing tartamtu, bukti saka sumber daya lan expenses.

Kanggo ngerti kabeh dokumen ndhukung kanggo nggawa ing dina pisanan janjian ing ngarep saka pengacara, sampeyan bisa takon file"Aplikasi dhukungan". Ing biaya saka pengacara kanggo prakara related kanggo alimony banget maneko rupo. Biaya beda-beda gumantung gumantung ing alam saka mréntahaké, ajining diri saka pengacara, lan sapiturute, gumantung Ing kasus, pengacara bakal bisa kanggo nyedhiyani sampeyan karo ragad flat utawa pembayaran kanggo wektu ngginakaken. Kanggo pembayaran ing wektu, iku bakal rata-rata euros wektu. Jumlah paket gumantung banget ing kerumitan saka file (sawetara atus euros, utawa malah nganti pirang-pirang ewu ing sawetara kasus banget bertentangan). Jurifiable dipercaya saran legal lan langsung. Golek pengacara ing takeran, mbandhingaké kutipan.