Pokrol saka Prancis online!


Pengacara Employment - Cameroun


Tugas: tandha perusahaan bab risiko sing dheweke nganggo kanggo sinau macem-macem cathetan kanggo netepake kontrak jeksa agung bisa ngetokake pendapat ing prakara legal kanggo defend perusahaan ing cilik saka nyoba karo dhukungan saka njaba hukumredaction saka kontrak, ngawasi eksekusi kontrak, manajemen lan penasehate legal, saran legal, rembagan kekancan, legal ngawasi aku versatile pas ing nulis lan sinau saka kontrak ing ketat bab aturan legal. kuwat kepemimpinan skills kuwat potensial ing marketing lan manajemen sumber daya manusia apik kontrol saka pengadilan kathok dowo saka learning ing pribadi hukum lan utamané hukum. Staff manajemen, panyusunan lan manajemen kontrak, processing saka aplikasi, disiplin karya, ninggalake lan absences pegawe Hukum, Ohada hukum, sipil, legal panyusunan lan rembagan.