Pokrol saka Prancis online!


Layang saka panjalukan kanggo passport


Biometric passport iku sawijining document resmi attesting kanggo identitas wong, saéngga wong kanggo lelungan njaba Uni Eropa utawa njupuk langkah-langkah kanggo diwenehi visa contone

Passport aplikasi kudu diajukake ing wong karo kabeh dokumen perlu: kertu identitas (netepi sing, birth certificate), loro foto sing tundhuk lan bukti alamat anyar. Kanggo sampeyan, kita kurban sampeyan sampel iki layang kanggo request kanggo nampa dokumen kanggo nyiapake passport aplikasi. Waca uga conto kita kanggo njupuk kertu identitas nasional utawa kanggo mbenerake kesalahan ing sipil negara.