Pokrol saka Prancis online!


Kontak - Pengacara ing Florence - Lorenzo Cirri


Kanggo informasi tambahan wae utawa yen sampeyan pengin nggawe janjian karo salah siji saka anggota staff kantor, we are ing pembuanganTenan hukum Cirri dumunung ing Florence ing distrik loro nunjuk Campo di Marte ing rue Marconi. Dening mobil, sawise metu saka dalan, njupuk arah saka stadion Artemio Franchi. Saiki, tenan menit lumaku saka stasiun sepur Campo di Marte.

Iku perlu kanggo nglintasi gateway ing arah saka Viale dei Mille lan banjur bali munggah.

Kanthi transportasi umum saka sepur Stasiun Santa Maria Novella njupuk bis ing arah saka mungkasi Sabiatino. Banjur menek mudhun kanggo mungkasi Marconi Kabinet banjur dumunung sethitik luwih munggah werna.