Pokrol saka Prancis online!


Kanton Thurgau: Bangkrut Erb: bèntèng wis didol kanggo contractor - Suisse - lematin


var badword var badwordserch contractor ing tengah Swiss wis tuku château Mont-Eugene ing Salenstein (TG)Ing ngisor iki bangkrut saka grup Erb, iki permata arsitektur warisan thurgovien wis kabiji ing telung puluh lima yuta francs. Akeh banget ing utang, konglomerat Erb wis mandhek sawijining aktivitas ing, ninggalake longkangan luwih saka rong milyar francs saka bank-bank.

Iku gedhé bangkrut ing sajarah ekonomi Swiss, sawise sing saka Swiss group.

Dihukum kanggo sep tans saka pakunjaran kanggo penipuan dening bisnis, ing tartamtu, mantan pemilik Rolf Erb seda ing kraton ing spring saka taun pungkasan sadurunge kang dipunkunjara kanggo ngawula ukara. Pemilik anyar njupuk milik ing st maret, nuduhake Wednesday, kanton Chancellery. Bakul wis angsal lengkap persediaan saka kraton lan sawijining taman saka hektar.

Piyambakipun nolak, nanging, kanggo ngrebut loro wilayah ing tetanèn related kanggo properti. Grup Erb wis dituku bèntèng saka Mont-Eugene (Eugensberg) Ing panggonan kemewahan wis dibangun ing awal abad ka- kanggo Eugène de Beauharnais, tirinipun saka Napoleon lan seduluré ratu Hortense, kang iki diadegaké ing tetanggan bèntèng saka Arenenberg, sawise tiba saka Kekaisaran napoleon.