Pokrol saka Prancis online!


Jinis-jinis saka Perusahaan ing Italia


Italia nengsemake nomer akeh investor asing sing teka kanggo netepake bisnis ing ItaliaSadurunge depositing ibukutha dhisikan, yen perlu, hebat kudu arep apa jenis masyarakat kepengin kanggo nggawe ing Italia. Ana sawetara pilihanipun sing hukum ngidini ing Italia. Partners duwe hukuman winates kanggo ombone saka kontribusi sing. Ibukutha wis dipérang dadi kapentingan lan ora bisa direkam ing simpenan ijol-ijolan. iku utamané dirancang kanggo gedhe enterprises lan mbutuhake ing paling loro shareholders sing kudu nyedhiyani ibukutha minimal saka. Ibukutha wis dipérang dadi enggo bareng kang bisa kadhaptar ing pasar saham. Kekancan mbutuhake ing paling wong loro utawa èntitas legal sing teka bebarengan lan mlebu persetujuan ing supaya kanggo ngaktifake ing perusahaan sing padha jeneng. Ora ibukutha minimal dibutuhake nalika madegaken umum kemitraan lan kabeh anggota sing dianggep minangka umum, karo kebak tanggung jawab. Kondisi utama kanggo implementasine saka jinis iki saka kemitraan sing padha minangka kanggo umum kemitraan. Minangka gantos kanggo perusahaan ing bebarengan jeneng, ing Italia, ing paling siji partner kudu winates, hukuman winates kanggo ombone saka kontribusi kang lan salah siji partner umum, karo hukuman lengkap kanggo kewajiban saka perusahaan. Loro utawa luwih partners kudu nggabungake kanggo netepake jinis iki saka kemitraan. Iku saka jenis sing padha kanggo kemitraan winates Ing paling siji partner kudu winates hukuman lan ing paling siji kudu dadi umum anggota.

Ora ibukutha minimal dibutuhake, nanging ibukutha wis dipérang dadi enggo bareng tinimbang quotas, sampeyan bakal entuk manfaat saka profil lengkap peserta saka kita pengacara lokal lan internasional consultants.

Bebarengan, kita bakal bisa kanggo kurban sing specialized bantuan sampeyan perlu kanggo nggawe bisnis ing Italia.