Ing pitungan saka anak support — Kulawarga cilik



Ing cilik saka divorce utawa misahake, kulawarga pengadilan tetep jumlah pensiun mbayar dening salah siji saka tuwane kanggo pendidikan anak.

Ing cilik saka misahake saka tuwane, ditahan lan akomodasi saka anak bisa kapasrahake kanggo salah siji saka wong-wong mau, karo amal hak nekani kanggo liyane. Ing asas, siji sing ora duwe ditahan kudu mbayar kanggo liyane tiyang sepah pensiun kanggo melu ing pangopènan lan pendidikan anak (artikel lan — lan — saka prancis civil Code). Ing cilik saka gantian ditahan, malah yen asil ing distribusi saka wektu padha karo kanggo saben tiyang sepah, pembayaran saka pangopènan dening salah siji sing wis sing luwih dhuwur sumber dipun tilar. Pensiun disetel gumantung ing njaga mode, nomer saka anak, sing perlu lan asil saka salah siji sing kebayar nanging uga saka wong-wong sing ndelok iku. Yen tuwane ora setuju, iku kulawarga pengadilan tetep jumlah pensiun. Akun kudu dijupuk saka kabeh anak saka utang, preduli saka uni saka kang lagi asalé, lan budget dibutuhake kanggo saben saka wong-wong mau: pangan, omah, transportasi, sandhangan, kesehatan (contone, yen anak perlu owah-owahan kaca tingal saben taun utawa perlu orthodontic care). Sing dijupuk menyang akun sumber daya lan keno pajek panggantos income (pengangguran keuntungan, keuntungan Insurance penyakit, leren pensiun) sawise pengirangan saka subsistence minimal sampeyan padha karo kanggo jumlah saka RSA, sing ngomong, April. A a persentasi banjur applied miturut jinis saka care lan nomer saka anak. Iku njupuk ing rata-rata antarane wolung lan sepuluh sumber daya saben anak. Hakim uga nganggep income saka tiyang sepah sing ditampa pembayaran. Pembayaran anak support wis prioritas liwat kabeh liyane pangeluaran saka utang. Ing, departemen Kehakiman wis diterbitake kanggo pisanan, meja referensi kanggo ngewangi hakim ing kasus kulawarga kanggo nemtokake alimony ing cilik saka misahake saka tuwane.

Jadwal iki, dianyari ajeg, wis mung indikatif nilai

Hakim ora kapekso kanggo tundhuk karo iku, malah yen, ing kasunyatan, jumlah mutusaké sing ing kabèh banget padha kanggo wong-wong kang dituduhake.

Pungkasan jadwal diterbitake dening departemen tanggal juni

Karo anak kang ditahan wis dianugerahi kanggo ibune, tengen ngunjungi lan akomodasi klasik, lan sumber daya taxed saben wulan kanggo, ing panuntun dhumateng minangka kanggo jumlah pensiun mbayar dening rama bakal saben sasi. Karo anak loro kang ditahan wis dianugerahi kanggo ibune, tengen ngunjungi lan akomodasi klasik, lan sumber daya taxed saben wulan kanggo, ing panuntun dhumateng minangka kanggo jumlah pensiun mbayar dening rama bakal saben anak, utawa saben sasi. Karo telung bocah-bocah kang ditahan wis dianugerahi kanggo ibune, tengen ngunjungi lan akomodasi klasik, lan sumber daya taxed saben wulan kanggo, ing panuntun dhumateng minangka kanggo jumlah pensiun mbayar dening rama bakal saben anak, $ saben sasi. Kanggo sumber saka saben sasi, kanggo anak, pensiun bakal kanggo anak loro, saben anak, kanggo anak telu, saben anak, wengi saben sasi. Wektu tetep dening hakim, pensiun uprated saben taun miturut menyang mode saka pitungan kasebut ing pangadilan — asring ing rega indeks kanggo konsumsi. Sampeyan bakal nemokake ing pitungan saka revaluation ing taunan situs kitha bordeaux. Pensiun kang wis disetel bisa dipunéwahi — nanging mung dening hakim saka urusan kulawarga — yen ana owah-owahan wujud sing mbecikake iku (artikel saka civil Code). Contone, nalika utang utawa wong sing ditampa pensiun wis madhep kurangé populasi utawa tambah pinunjul saka income, nanging uga nalika anak kang perlu owah-owahan. Iku banjur perlu kanggo duwe recourse menyang pengadilan, lan isi metu wangun Cerfa n° * (download kene), sing banjur nggawe anyar pangadilan