Pokrol saka Prancis online!


Ing distribusi saka deviden: Operasi, pembayaran lan pajak


Nalika perusahaan ndadekake mediawiki utawa sing wis distributable dana, saham uga arep kanggo nyedhiakke kabeh utawa bagéan dening nggawe distribusi saka devidenFolder iki menehi sampeyan karo penjelasan ing fungsi distribusi saka deviden, pambayaran deviden, pajak, uga minangka sistem maju ing deviden. Gumantung ing wangun legal saka perusahaan, prosedur bakal mèlu bakal beda-beda, nanging iku bakal dadi, ing mburi, majelis umum saka partners utawa shareholders kanggo milih ing distribusi saka deviden. Ing distribusi bisa mutusaké ing wusana saka patemon taunan (ing"ruang"disetujoni saka akun saka fiskal taun) utawa ing sakteruse patemon (khusus distribusi). Sawise iku wis mutusaké kanggo mbayar deviden, perusahaan kudu mbayar pemegang saham ing new fmois sawise cedhak saka fiskal taun. Bahti biasane mbayar ing awis nanging iku uga bisa, ing kahanan tartamtu, kanggo mbayar ing enggo bareng utawa ing jenis (barang, bahan). Perusahaan sing disebaraké deviden kudu ora lali hukum anyar, bonus bahti Kanggo bisa kanggo disebaraké bahti, perusahaan kudu duwe distributable cadangan. Jumlah dhuwit sing bisa sijine ing distribusi kanggo partners utawa saham sing ing ngisor iki: Nalika perusahaan ndadekake mediawiki, iku ora kudu distributable: Dheweke bisa disebaraké iku diwenehake sing ana ora luwih losses sadurunge audit, legal cadangan kudu dilengkapi (nganti batesan saka sepuluh saka ibukutha sosial lan sembarang kukumipun cadangan dibutuhake kanggo dadi uga. Akhire, kanggo disebaraké bahti, setelan-munggah biaya, tambah ibukutha biaya lan biaya riset lan pangembangan kudu amortized. Nanging, yen video cadangan saka jumlah ing paling witjaksono kanggo unamortized bagean iki fees lan expenses accrued, iku bakal bisa kanggo disebaraké deviden. Ing distribusi saka bahti interim kanggo antisipasi mediawiki sing bakal temen maujud ing ngleksanani. Iku, mulane, lan operasi cukup beboyo mbutuhake formalism cukup abot: pajak saka deviden gumantung ing kualitas saka partner (fisik wong utawa wong legal). Kanggo individu, peneng siji-wektu bongkahan jumlah saka telung puluh wis applied ing deviden. Pilihan kanggo pajak saka deviden kanggo maju ukuran saka income tax, nanging, bisa Yen partner utawa pemegang saham perusahaan, deviden sing ditampa bakal langsung taxed kanggo iku.

Diwenehi nanggepi cepet, kita maringi pitutur sampeyan kanggo takon pitakonan panjenengan ing kita chatting (tengen ngisor).

Sampeyan bisa ing sembarang wektu nyuwun koreksi utawa pambusakan informasi pribadhi: contact Us.