Pokrol saka Prancis online!


Income tax: pranyatan lan income kanggo laporan -layanan umum


ing panggonan wiwit tanggal januari

Potongan ing sumber income taxora owah-owahan ing requirement kanggo nggawe pranyatan saka income Lan. carane akeh sing bakal mbayar pajak ing income taun iki Sampeyan bisa ngetung online jumlah tax kanggo mbayar ing income karo simulator ngajokaken dening masyarakat duit umum Direktorat (DGFiP).