Direktorat administratif Urusane — Islam Organisasi Pendidikan, Ilmu pengetahuan lan Budaya — ISESCO



Direktorat Urusane administratif piranti tanggung jawab kanggo njamin fungsi sing tepat ing umum Direktorat saka ISESCO, ing tingkat administratif, dening mobilising kabeh sumber daya sing dibutuhake kanggo nindakake iki