Dhukungan: pitungan, pembayaran — Laku



Alimony punika jumlah dhuwit mbayar dening wong siji liyane ing eksekusi saka pangopènan kewajiban. Ing iki, iku bedo saka compensatory jumlah sing seeks kanggo ijol kanggo disparities ing tingkat saka urip saka pasangan bojo sing disebabake dening divorce. Pensiun pangan kewajiban saka tuwane kanggo njaga anak sing, sing ngomong, kanggo ketemu karo kabutuhan sing. Nalika kulawarga urip bebarengan, support iki ora ana. Ing kasus ngendi salah siji saka pasangan bojo nolak kanggo kontribusi kanggo normal biaya saka kluwarga, liyane bisa aplikasi kanggo hakim kanggo meksa wong-wong mau kanggo melu musna kanggo expenses related kanggo pangopènan saka anak. Ing kontras, ing cilik saka misahake saka tuwane, alimony ketemu sawijining alesan kanggo dadi. Iku utamané amarga kanggo anak, nanging pasangan bisa entuk manfaat sak tindakan divorce. Jumlah alimony tetep conventionally antarane pihak (kalebu ing cilik saka divorce dening idin teknologi), salah siji dening hakim. Hakim bakal ing kasus iki njupuk menyang akun pamilike sumber melasi lan utang. Iku bisa uga njupuk menyang akun pratondho saka kitha bordeaux (national Institute of statistik) hubungane kanggo biaya urip. Iku bisa diubah ing sembarang wektu ing panjalukan saka ahli waris saka pensiun utawa salah siji sing kebayar, yen ana owah-owahan kahanan ing salah siji saka ex-bojo utawa évolusi saka kabutuhan saka anak. Ing cilik saka nikah utawa cohabitation saka panampa: mbayar alimony kanggo ex-garwa) lan anak suntingan sing subyek saka potongan saka income keno pajek: Ana macem-macem cara kanggo meksa ex-pasangan kanggo mbayar dhukungan anak:saisiesIl sing sawetara formulir saka input: Iku kudu aplikasi kanggo ngadili saka eksekusi, lan banjur menyang bailiff kanggo serangan-penghargaan. Kanggo pengadilan distrik kanggo ngetik bayaran utawa bayaran. Input ngijini sampeyan kanggo entuk manfaat saka pembayaran saka kabeh tunggakan pensiun nganti limang taun. Auto iki becike yen siji kepengin kanggo waras dibayar tagihan luwih saka enem sasi, kanggo kang langsung pembayaran wis ora ono guno. Pembayaran directUn pihak katelu, (dening contone bank utawa juragan saka ex-bojo) bakal langsung mbayar pensiun kanggo panggonan saka defaulting utang. Ana wis dadi deadline ing paling wis ora mbayar ing tanggal tetep. Iku wis ono a bailiff, kanggo kang kudu ngirim pangadilan mbenakake anak support lan kabeh informasi sing perlu ing utang. Ing biaya saka prosedur iki sing bakal digawe dening utang. Iki ngidini sampeyan kanggo nampa jumlah amarga kanggo nem sasi sadurunge aplikasi.

Cara iki mung efektif yen wis alamat utang lan kang wis income stabil. Ing umum recovery pensiun wis nyariosaken dening akuntan Umum Direktorat Duit (DGFiP) minangka tax. Iku kudu wis nyoba tanpa sukses salah siji saka cara sadurunge, kang gawe katut sing dibayar jumlah bisa tahan cukup dangu, lan, mesthi, nggawe kahanan angel kanggo melasi. Iku cara paling efektif kanggo diwenehi pembayaran pungkasan enem syarat-syarat amarga lan syarat-syarat kanggo teka.

Iki prosedur gratis

Iku ono kanggo jaksa umum saka pengadilan of instance saka domicile saka melasi. Iku perlu kanggo ngirim kedhaftar huruf karo pengakon saka panrimo, lan kalebu: Nggunakake Keuntungan dana FamilialesLes dana kanggo kulawarga Tunjangan (PR) duwe layanan kanggo bantuan tuwane kanggo recovery saka pangopènan pembayaran pinunjul kanggo luwih saka rong sasi. Tuwane bisa nampa sangu kulawarga support minangka advance ing pensiun dibayar. Pembayaran iki sangu kanthi otomatis bakal micu implementasine saka layanan recovery. Ing FCA nduweni hak kanggo miwiti utawa terus wae tumindak marang(s) tiyang sepah(s) default(s) kanggo mbalekaken saka sangu kulawarga support mbayar. Syarat kanggo ngakoni entuk manfaat saka iki persediaan sing ing ngisor iki: Ing cilik saka pembayaran sebagean, ana bakal mbayar differential sangu supplementing jumlah bener amarga. Tuwane sing ora frutas sing ora anduweni hak kanggo kulawarga support income nanging uga entuk manfaat saka pitulungan saka koleksi layanan kanggo anak support ora mbayar (nganti maksimum rong taun) ing sih saka anak suntingan. Iku perlu kanggo duwe wis setya wong saka enggo bareng kanggo nggawe pembayaran kanggo pensiun lan sing tumindak iki padha ora sukses. Kulawarga Keuntungan Dana uga bisa dadi ing pangisian daya saka recovery saka pangopènan kanggo pasangan, ex-bojo lan anak saka utang, kalebu jumlah amarga ing bab compensatory pembayaran utawa nuduhake, ing mburi saka tunjangan