Pokrol saka Prancis online!


Apartemen for sale: tips praktis


Istilah"pre-kontrak"bisa menika mboten perlu bingung

Advertisement saka apartemen dhowo prosedur, utamané yen iku ora disiapake ing advanceIng kesimpulan saka advertisement kudu conducted karo umum notaris. Punika kabeh sing perlu kanggo ngerti bab advertisement saka apartemen kosong utawa dikuwasani. Ngedol apartemen bisa njupuk wektu, utamané yen sale ora cekap disiapake.

Kangelan rawuh utamané saka kasunyatan sing ana sawetara cara kanggo ngedol apartemen: kahanan Ing sale uga beda-beda gumantung ing apa sing tunggal pemilik utawa sampeyan tuku apartemen ing loro.

Kanggo informasi luwih lengkap ing titik iki, maca kertu -"Tuku apartemen". Ing kabeh kasus, kanggo ngedol apartemen ing rega paling apik, sampeyan kudu ngeset nilai maksimum. Miwiti dening ngitung sawijining rega lan banjur njupuk papan kanggo ngerti carane wong aja njupuk nilai (liwat ngarep pementasan contone). Prosedur kanggo ngedol apartemen ing ngisor iki langkah tartamtu. Sepisan maneh, sampeyan duwe kesempatan kanggo mréntahaké kanggo agensi real estate kanggo discharge langkah tartamtu. Kanggo tata cara liyane, waca kasunyatan sheets ing urip utawa lelangan. Yen sampeyan wis ketemu panuku potensial, sampeyan kudu mlebu pambuka kontrak saka advertisement. Iku mranata metu ing syarat-syarat lan kahanan saka advertisement, kalebu rega sale. Iku, memang, kontrak sing asli, ing apik lan amarga wangun, diatur dening prinsip saka sipil Kode.

Istilah"pre-kontrak"tegese kontrak kang sadurungé final kontrak saka advertisement, umum diarani minangka"deed sale".

Ana rong jinis saka pambuka kontrak: persetujuan sale lan janji saka advertisement. Kanggo informasi luwih lengkap, maca sheet kasunyatan"Rembugan sale".

Langkah pungkasan iku tondo asto saka deed saka advertisement, kang kaleksanane metu transfer kepemilikan.

Ing bali, iku kudu mbayar rega sale dina sing padha

Deed saka advertisement kudu wis disiapake lan mlebu sadurunge notaris. Kanggo informasi luwih lengkap, waca ing kasunyatan sheets"Notaris real estate"lan"Deed saka advertisement saka real estate".

Sampeyan kudu bali apartemen tombol kanggo pemilik anyar ing dina sing padha saka tondo asto saka deed saka advertisement.

Sampeyan kudu nyewa apartemen lan arep kanggo ngedol iku sadurunge mburi saka lease. Iki bisa Jawaban ya. Disewa akomodasi bisa didol.

Disewa panggonane ora nerjemahake property unmarketable.

Apik kanggo ngerti: iku bakal dadi angel banget kanggo ngedol apartemen dikuwasani yen tenant ora mbayar sewo ing apik lan amarga wangun.

Jurifiable dipercaya saran legal lan langsung.

Golek pengacara ing takeran, mbandhingaké kutipan.