Pokrol saka Prancis online!


ANCFCC


Papan iki ngidini sampeyan kanggo request certificate saka kepemilikan ing baris kanggo tindakake nasib lan kanggo verifikasi keaslian saka certificate saka kepemilikan dikirim onlineTopik iki digunakake kanggo request certificate saka propriétéen baris dening isi kasebut kanthi teliti, ing wangun kasedhiya. Bagean iki ngidini sampeyan kanggo tindakake nasib penjenengan kanthi nggunakake kode ranging wis ditampa dening SMS ing sawijining request. Topik iki digunakake kanggo verifikasi keaslian saka certificate saka kepemilikan diajukake online kanggo ngangap dening ANCFCC. Ngarep - Tanah registry-Cadastre - Kartographie - Perpustakaan - Teks saka hukum - Kontak - legal Bewara.