Pokrol saka Prancis online!


Analisis genetis


Sampeyan bisa enggo bareng kawruh dening ngapikake iku (cara.) miturut rekomendasi sing cocog proyèk. Genetis nganalisa digawa metu ing sembarang tipe saka organisasiIng manungsa padha digunakake ing medical utawa legal (diselidiki pidana) saka sel saka organisme. Genetis nganalisa digawa metu ing sembarang tipe saka organisasi Ing manungsa padha digunakake ing medical utawa legal (diselidiki pidana) sexing DNA kanggo nemtokake jinis saka individu dening analisis saka gene nentokake jinis, nalika jinis punika ora determinable (organisme enom.).