Pokrol saka Prancis online!


Administratif pengadilan Caen: Ngarep


Administratif pengadilan wewenang kanggo ngadili akèh-akèhé saka musuhan njedhul saka kegiatan saka panguwasa umum Ing Caen administratif pengadilan ditolak request diajukake dening loro detainees ing kahanan saka tahanan ing pakunjaran Administratif pengadilan Caen iki mlebu karo bar saka hak ukum sawijining dina rong puloh saka desember persetujuan kanggo promosi mediasi Ing Caen administratif Pengadilan lan administratif Pengadilan saka mréntahaké saka Nantes mlebu karo bar Caen, Coutances-AvranchesHuruf saka syi ah administratif pengadilan Caen panutup periode saka juli juni kanggo wis diterbitake karya Saka asil dandan saka reception umum lan selaras karo standar kanggo aksesibilitas kanggo wong karo mobilitas mindah bakal njupuk panggonan.