Administratif Musuh — Ooreka



Wiwit januari, tata cara kanggo recovery saka umum utang sing ndadekake ing siji prosedur: administratif serangan kanggo pihak katelu nduweni. Iku nggantosaken, ing tartamtu kanggo sok dong mirsani kanggo pihak katelu nduwèni lan administratif musuh. Sadurunge unification saka tata cara, umum Keuangan wis utamané rong cara saka tindakaken koleksi, input kanggo pihak katelu sing duwe, lan administratif musuh. Pisanan iki digunakake kanggo koleksi saka pajak, nalika kaloro ngangap recovery saka dendo lan hukuman. Saiki, administratif serangan kanggo pihak katelu nduweni wis kanggo sawijining obyek recovery saka utang saka sembarang jenis (artikel L, Buku saka tax tata cara). Ing umum Keuangan bisa mlebu menyang akun utang ing sembarang wektu tanpa arep liwat hakim. Ing enggal, administratif umum Keuangan padha dikirim dening pos layanan. Padha urusan karo recovery saka pidana dendo lan hukuman dileksanakake ing bab contraventions saka kawitan, kaloro lan katelu kelas. Kabar ngirim kalebu ing alam saka nggoleki, uga minangka tanggal offence yen iku tetep paukuman kanggo bakal tambah. Dheweke iki kabar ing wektu sing padha wong tanggung jawab kanggo pembayaran, lan kanggo individu utawa èntitas legal nyekeli dana kanggo akun utang. Pihak katelu sing nduwèni iki kabar saka administratif musuh iki asring duwe utang bank. Ing umum Keuangan, dening prosedur iki, adil iki kanggo njaluk jumlah sing cocog kanggo, contone, saka contraventions related kanggo nyinggung lalu lintas dalan. Wigati: sadurunge musuh administrasi, umum Keuangan kudu wis dikirim sawetara panjalukan kanggo pembayaran kanggo tanggung jawab utang (kabar saka nglanggar, kabar saka tambah, lan sapiturute). Iku ana ing kasus endi utang wis ora mbayar ing periode nyatakake ing menit sing piyambakipun pikantuk administratif musuh. Administratif musuh wis, minangka sok dong mirsani kanggo pihak katelu nduwèni (ATD), lan efek langsung penghargaan saka jumlah kanggo bisa dikenali. Nanging, prabédan saka ATD, musuh bisa nindakake, kajaba kanggo sawetara seng, ing kabeh akun bank lan ora mung ing akun saiki. Bank kiwa kasedhiya kanggo utang ing uncatchable bayaran mbayar ing akun. Imbangan bank bisa dadi angel dipahami (SBI) ing paling witjaksono kanggo jumlah saka RSA kanggo wong siji tanpa anak (wiwit April). Iku kudu mesthekake pembayaran saka pangeluaran perlu pangan. Serangan saka jumlah ing bank akun asil ing biaya bank, kadhangkala serius.

Jumlah saka bank ragad ing babak saka administratif musuh ora bisa ngluwihi saka jumlah amarga kanggo umum Keuangan (artikel saka dibenakake finance hukum kanggo taun, desember, minangka dibenakake dening finance tumindak ing tanggal desember). Wiwit januari, biaya bank applied ing kasus administratif serangan kanggo pihak katelu nduwèni ing bank akun sing katutup ing saka jumlah ngetik ing watesan saka (dhawuh n° — desember). Dana kudu repaid ing dina saka panrimo saka serangan dening bank karo akuntan ing pangisian daya saka koleksi, kajaba kanggo release diwenehi dening masyarakat Keuangan. Manungsa waé: administratif musuh ngasilaken ing watesan saka bank akun utang sak dina. Sadurunge sembarang protest, iku bisa kanggo takon informasi sing luwih spesifik kanggo bendahara-payeur-umum cocog kanggo awis sing wis ono musuh. Panyuwunan iki kanggo informasi sing ora mungkasi ing deadline kanggo contesting. Panjenenganipun menehi saran kanggo ngupaya janjian karo tax pengawas.

Iku bisa, pancen, kanggo takon sampurna tax wektu pembayaran

Ing deadline kanggo kontes iki rong sasi saka kabar saka administratif musuh. Sembarang tantangan wis dadi ono, dening kedhaftar huruf karo pengakon saka panrimo nyatakake bukti saka protest, kanggo bendahara kebayar umum saka departemen kang serangan wis digawa metu.

Ing bendahara wis sasi kanggo nanggapi

Ing cilik saka kasepen utawa nanggepi negatif, utang banjur wis sasi kanggo deleng hakim administratif. Yen bendahara disetujoni saka protest, umum Keuangan marang release saka administratif musuh, lan bakal reimbursed jumlah kang wis diklumpukake kedadosan salah pengakuan