Accounting kanggo pokrol: kewajiban lan tartamtu accounting ciri



A pengacara, kaya sembarang profesional, liberal panyedhiya layanan, supaya akun. Sing kang ngandika, wigati saka accounting kewajiban kanggo kang subyek bakal gumantung ing status sing wis milih kanggo ngleksanani profesi (pengacara liberal ing jeneng dhewe utawa perusahaan operasi) uga minangka sistem tax sing wis withheld (tax income tax utawa ing perusahaan). Accounting-Gampang kanggo njawab pitakonan: apa sing accounting kewajiban saka pengacara. Nalika pengacara pakaryan kang kegiatan ing jeneng dhewe, kang uga tiba ing salah siji saka loro plans: rencana mikro-BNC utawa regime saka statement kontrol. Ing simplifications ing accounting sing paling penting ing diet saka mikro nanging iku mung ditrapake ing watesan saka turnover kurang. Rencana mikro-BNC ora mbukak pokrol sing njupuk kurang saka pitung puluh, euros fees saben taun (batesan iki kudu ing pro rata basis ing cilik saka sebagean taun). Nalika kondisi iki wis wareg, accounting cathetan saka pengacara ultra-simplified (iku malah meh non-existent): Iki rencana punika atraktif minangka kanggo ombone saka kewajiban nanging, ing laku, revenue tutup (kurang cukup) bisa ngilangi sawetara ahli waris. Kanggo tax tujuan, iku uga cocok kanggo milih amarga administrasi tax laku, sangu saka telung puluh papat sadurunge ngajokake kuitansi kanggo maju ukuran income tax. Yen pengacara kepengin (utawa yen iku ambruk ing regime saka mikro-BNC lan sing wis nyabrang batesan kanggo entuk manfaat saka iku), iku tumiba ing regime saka statement kontrol. Ing terakhir, accounting kewajiban sing liyane substansial, nanging padha tetep isih kurang penting saka ing cilik saka nggunakake corporation: pengacara bisa milih kanggo ngleksanani sawijining kegiatan ing masyarakat. Ing kasus iki, kang ora bakal bisa kanggo milih kanggo komersial struktur»klasik»(kayata EURL, SARL, SASU, utawa SAS contone), iku bakal, ing efek, nggawe perusahaan d’exercice libéral (SEL). Jinis iki saka struktur wis particularity kanggo nyalin ciri saka perusahaan komersial lan kekancan lan aplikasi iku kanggo masyarakat sipil: accounting kewajiban saka SEL sing saklawasé padha sing dileksanakake ing perusahaan komersial: Iku penting kanggo wigati sing Tumindak ora mbutuhake recourse kanggo akuntan.

Iku banjur bakal dadi operasi ing ngisor iki: entri accounting transaksi, preparation saka PAJEK ngasilake lan pranyatan saka asil, preparation saka akun taunan, etc. Kudu, ing cilik, golek accounting program sing ngarang kanggo kahanan lan sing meets kabutuhan. A pengacara uga bisa karo akuntan lan ngandel marang misi kepengin: misi tetep lengkap accounting, ie a mission review lan preparation saka akun taunan (lan mbendel saka tax). Menapa malih, profesional dodolan uga bakal njupuk care saka sisih misi kuwi minangka panyusunan saka kontrak employment utawa panyiapan saka sudo pituwas saka karyawan, yen wae, saka pengacara. Pokrol sing tundhuk tax ing income duwe kapentingan kanggo nggabungake association manajemen certified (kayata, contone, ANAAFA — National Association of Administratif Pitulungan lan Pengacara Tax). Anggota iki bakal ngidini wong-wong mau ora kanggo ndeleng sing income tambah dening puluh lima. Kesimpulan: accounting kewajiban saka pengacara beda-beda miturut status legal kanggo kang opts minangka fungsi saka sawijining regime kanggo pajak saka bathi.

Nanging, orane katrangan luwih penting kanggo perusahaan

Accounting-Gampang tawaran karo kabeh subjek related cedhak utawa adoh kanggo accounting departemen. Site plan diatur watara wolung tema ing accounting dhasar: — konsep dhasar saka accounting, — syarat accounting, utama accounting, lunak, accounting, — akuntan, — rencana bisnis pembangunan, — analisis financial, — learning saka accounting.

Kebijakan privasi saka Accounting-Gampang