Pokrol saka Prancis online!


Acara pribadi dening polisi, Jaket kuning digawe complaint kanggo Jaksa umum saka Paris RT ing prancis


A Jaket kuning rong puluh taun kepungkur, ilmuwan komputer dening profesi, wis, miturut AFP, ngajokake complaint ing maret, karo jaksa umum saka Paris kanggo"mbebayani kasepakatan kanggo kebebasan individu dening wong agen saka panguwasa umum","abstain tanpo pekso sijine pungkasan menyang nyabut saka liberty ilegal","obstructing ingatase hak bebas kanggo catetan siji"lan"ilegal koleksi personal data"

Miturut crita kang pokrol Raphaël Kempf, Alice Becker lan Arié Alimi, ditularaké AFP, Jaket kuning, a native saka Drôme wilayah, wanted kanggo nyebut kanggo Paris ing rong puluh-enem saka januari, sak tumindak sewelas karo kanca-kanca, lan claims duwe wis dites ing agêng-dina. Loro unsur ketoke cekap kanggo polisi sing wis dipenjara lan diselehake ing ditahan kanggo"partisipasi ing association kawangun karo tampilan saka panganiaya utawa degradasi".

Diwawancarai dening Le Parisien, wong ngandika saka proses:"Ing selidik nyoba kanggo nggawe kula ngomong aku ora ngerti apa: 'Yen sampeyan tetep bisu, hakim ora bakal seneng. Yen sampeyan pirembagan, sampeyan pindhah metu sore iki kanggo sangalas jam'.Padha kapandeng ing kula telpon, pesen, gambar, padha weruh apa-apa khusus, nanging wis diwenehi kula ing sel. Aku mangertos yen aku nglampahi wengi,"panjenenganipun terus, ora ngerti apa ngomong kanggo polisi pejabat. Piyambakipun dirilis ing dina sabanjuré tanpa daya Ing kasunyatan, sawise puluh papat jam ditahan, wong iki digawa, handcuffed, sadurunge utusan saka ing jaksa umum kanggo bakal dikabari saka kelingan hukum, kang dadi wangun saka peringkat tanpa ngisor iki prosedur. Complaint iki ing baris karo mbantah saka trade Union saka pengadilan marang wigati saka jaksa Paris sing kang dianggep dadi penyalah gunaan, kanthi irah-irahan"Permanen kuning Vests". Jaksa wis ing efek dianjurake kanggo magistrates saka permanence, ing internal wigati saka rolas januari, kanggo angkat pengawal kanggo tampilan kuning Vests ing mburi acara. Iki supaya"kanggo wong interested kanggo tuwuh maneh rangking saka duraka,"miturut cathetan katon dening AFP. Raphaël Kempf ngandika, karo Parisian, sing laku iki bakal asil saka"pidana privasi disengojo".

Uga maca: Fokus dening Eropah ing LBD, Macron tansah cape lan denounces ing thugs"Saturday"(VIDEO).